Zonneboiler: een zonneboiler plaatsen is nu voordeliger dan ooit!

Als u al een tijdje overweegt om een zonneboiler te plaatsen, dan is het nu de ideale gelegenheid. Door de verdubbeling van de premies voor een zonneboiler is het nu voordeliger dan ooit!

Dit geldt enkel voor installaties die geplaatst worden door een professionele installateur. Als je beslist om de zonneboiler zelf te plaatsen, zijn er slechts heel beperkte premies te verkrijgen. De premies worden immers toegekend als belastingvermindering.Het is dus voordeliger om beroep te doen op een installateur!

Voor een gemiddelde installatie wordt zowat de helft van de investering terugbetaald. Bovendien zijn er nog 170 gemeentes die bovenop de premies van de Vlaamse overheid ook nog een premie geven voor de plaatsing van een zonneboiler.

Een zonneboiler verwarmt uw sanitair water op een voordelige manier. Voor een gezin van ongeveer 4 personen is een boiler van 250 liter voldoende. Vergelijk nu prijzen van zonneboilers en wacht niet tot het te laat is!

3 reacties op “Zonneboiler: een zonneboiler plaatsen is nu voordeliger dan ooit!

  1. Wij zijn met 5 personen thuis en we zijn geïnteresseerd om een zonneboiler te kopen. Nu met die verdubbeling van de premie is het zeer interessant en willen we die kans dan ook niet laten liggen. We vragen ons enkel af hoe groot de boiler moet zijn voor 5 personen…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>