Verdubbeling subsidie installatie zonneboiler: geniet nu van de extra voordelen!

De subsidie voor een zonneboiler installatie werd onlangs verdubbeld door de Vlaamse regering!

Oorspronkelijk bedroeg de premie € 200 per vierkante meter panneel. Nu werd die premie verhoogd naar € 550 per vierkante meter panneel. Zo wordt de kostprijs gehalveerd of kan u zeggen dat u de panelen er voor niets bij krijgt.

Een zonneboiler verwarmt water door het gebruik van zonne-energie. Een boiler van 250 liter kan zo bijvoorbeeld een gezin van 4 à 5 personen van warm water voorzien.

 

2 reacties op “Verdubbeling subsidie installatie zonneboiler: geniet nu van de extra voordelen!

  1. Nu de premie voor zonneboilers bijna verdrievoudigd werd, zullen wij ook de stap zetten om een zonneboiler aan te kopen. We twijfelden al enkele jaren, maar deze actie van de overheid heeft ons toch wel overtuigd.

  2. Vrienden van ons hebben 1,5 jaar geleden een zonneboiler in hun woning laten plaatsen. Eerst stonden we er zelf wat weigerachtig tegenover, maar door hun positieve ervaringen zijn wij van plan om ons ook een zonneboiler aan te schaffen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>