Groepsaankoop voor zonnepanelen tot 10% goedkoper dan eerdere groepsaankopen

Investeren in zonnepanelen in 2015 is het ideale moment aangezien in 2016 het verlaagde BTW-tarief, van 6% voor woningen tussen 5 en 10 jaar oud, opgetrokken wordt tot 21%.

groepsaankoop zonnepanelenEen groepsaankoop voor zonnepanelen is dé ideale manier om te besparen op de aankoop van uw zonnepanelen installatie. In groep kan er namelijk een lagere aankoopprijs bekomen worden dan de kostprijs van zonnepanelen voor een particulier op zich.

De groepsaankoop voor zonnepanelen op Groepsofferte.be is tot 10% goedkoper dan eerdere groepsaankopen. Het is dus nu de uitgelezen kans om voordeel te doen op uw zonnepanelen installatie.

Het voordeel van deze groepsaankoop voor zonnepanelen is dat de deelnemende particulieren zelf beslissen welke leverancier voor hen het winnende voorstel biedt. Vervolgens kan de particulier één of meerdere offertes voor zonnepanelen op maat ontvangen, dit geheel vrijblijvend.

De groepsaankoop voor zonnepanelen op Groepsofferte.be is van start gegaan op 21 mei 2015 en loopt tot 16 juni 2015.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>